قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم آتش‌سوزی مهیب در فرودگاه بین‌المللی لاهور پاکستان+ فیلم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد دمشق از فرانسه به دلیل ادامه حمایت مادی و رسانه‌ای از تروریست‌ها 

  • کد خبر: ۷۶۱۲۷
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
انتقاد دمشق از فرانسه به دلیل ادامه حمایت مادی و رسانه‌ای از تروریست‌ها 
یک منبع رسمی در وزارت امور خارجه و مهاجران سوریه در بیانیه‌ای از "سیاست‌های فرانسه در حمایت از جناح‌های مخالف مسلح" انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سانا در این گزارش داد که این بیانیه در پاسخ به بیانیه وزارت خارجه فرانسه صادر شد که روز جمعه درباره وضعیت سوریه منتشر شد.

 

این منبع گفت: " فرانسه بر خلاف همه قطعنامه‌های شورای امنیت که خواستار حفظ وحدت، استقلال و حاکمیت مردم سوریه هستند، به حمایت مادی و رسانه ای از تروریست‌ها و جدایی طلبان در سوریه ادامه می‌دهد."

 

این منبع افزود که سوریه "اتهامات دروغین بیانیه وزارت امور خارجه فرانسه در مورد وضعیت سوریه را به طور کامل رد می‌کند ، زیرا آنها بر اساس دروغ، ریاکاری و حمایت از تروریسم است".

 

وی تاکید کرد که سوریه "بیشترین علاقه را به مردم خود، ثبات اوضاع در این کشور و حل هر چیزی که در این زمینه بوجود می آید از طریق گفتگو و توجه به منافع سوری ها دارد".

 

اخیرا فرانسه در بیانیه‌ای از انتخابات ریاست جمهوری سوریه که در ماه مه گذشته برگزار شد انتقاد کرد و آنها را "ناعادلانه" دانست.

 

در پاسخ ، یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه اظهارات سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در مورد انتخابات ریاست جمهوری را به شدت محکوم و تأکید کرد که "رویکردهای غلط دولت فرانسه در سوریه نمی تواند مانع روند تحکیم ثبات در این کشور شود. "

 

بثینه شعبان، مشاور ویژه ریاست جمهوری سوریه، اظهارات فرانسه در مورد انتخابات ریاست جمهوری در سوریه را "بی ارزش" دانست و گفت: "این چرخه‌ای از اهداف فرانسه ، غرب و صهیونیست‌ها علیه سوریه است".

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->